Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

5 důvodů, proč je cestovní agentura ideálním parťákem vaší dovolené

Online objednávka dovolené

Online objednávka dovolené Shutterstock

Plánování letní dovolené bývá zpravidla příjemnou kratochvílí, která se však někdy může zvrtnout v horor. Chcete si užít zasloužené dny volna s čistou hlavou a bez stresu? Pak nechte odpovědnost na jiných a užijte si výhody, které vám přináší dovolená s cestovní agenturou. 

1. Rychlost a pohodlí

Výběr zájezdu online

Výběr zájezdu online Shutterstock

Nevíte, kam v létě vyrazit? Nezoufejte! Stačí pár kliknutí a během chvíle můžete prozkoumat nabídku zájezdů z celého světa. Pomocí chytrých filtrů si utřídite priority, na základě kterých pak bude výběr ideální destinace hračka. Mimochodem,  webové stránky Invia jsou plné informací k daným lokalitám, včetně autentických recenzí více než půl milionu hotelů od skutečných klientů. Dovolenou si tak můžete zařídit třeba během krátké přestávky na kávu. 

Letní dovolená u moře

2. Exkluzivní nabídky

Rodina na letišti

Rodina na letišti Shutterstock

Bije ve vás srdce dobrodruha, nebo toužíte být obklopeni luxusem? Cestovní agentura nabízí širokou škálu zájezdů pro každého. Díky akčním nabídkám můžete ušetřit a zároveň nasát zážitky, které byste jinde nenašli. Porovnejte si zájezdy více než 250 cestovních kanceláří z České republiky, Slovenska, Polska i německy mluvících zemí a vyberte tu, která odpovídá vašim přáním i finančním možnostem. Cena vysněného hotelu může být u jednotlivých cestovních kanceláří výrazně odlišná a velkou roli hraje také místo odletu.

Mamma Mia, Hra o trůny i Vinnetou: 5 destinací, kde se natáčely kasovní trháky

Čtěte také:

Mamma Mia, Hra o trůny i Vinnetou: 5 destinací, kde se natáčely kasovní trháky

3. Na míru vašim potřebám

Letní dovolená

Letní dovolená Shutterstock

Za odpočinkem nebo poznáváním? Zapomeňte na kompromisy. Tým odborníků vám pomůže vybrat z nabídky ten nejlepší zájezd. Ochotně odpoví na všechny vaše dotazy a společně vyberete takovou dovolenou, která nejlépe odpovídá vašim preferencím. Dozvíte se o možnostech fakultativních výletů po okolí či zábavného programu pro děti tak, abyste si každý den zaslouženého volna užili naplno.

Objevujte s námi svět

4. Osobní přístup

Specialistka call centra

Specialistka call centra Shutterstock

S cestovní agenturou Invia se nemusíte bát nepříjemných překvapení. Poskytne vám kompletní servis od výběru zájezdu, po organizaci aktivit a vyřešení případných problémů. Cílem je, aby dovolená proběhla co nejpříjemněji a bezstarostně. Největším benefitem je nejširší výběr zájezdů, telefonická, osobní či online objednávka, miliony spokojených zákazníků a mnohaleté zkušenosti. 

Cestovní pojištění: Neviditelný strážce vaší dovolené

Čtěte také:

Cestovní pojištění: Neviditelný strážce vaší dovolené

5. S lehkou hlavou

Bezstarostná dovolená

Bezstarostná dovolená Shutterstock

Děsí vás představa, že budete muset na dovolené řešit nepříjemné situace? I to se dá zvládnout lusknutím prstu. Ať už kupujete zájezd online, po telefonu, nebo na některé z mnoha poboček Invia, součástí nabídky je i komplexní pojištění, které vás podrží pro případ, že nepůjde vše podle plánu. Vyplatí se nejen tehdy, když vyrážíte za adrenalinovými sporty, ale také při relaxačním pobytu u moře. Kromě pojištění máte k dispozici také non stop linku v režimu 24/7 a kompletní servis v češtině.

Cestujte bez obav: Nabízíme komplexní cestovní pojištění

07.06.2024 Invia

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín