Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dubaj: Destinace, kde děti vrní blahem

Rodinná dovolená v Dubaji

Rodinná dovolená v Dubaji Shutterstock

Existuje kousek světa zasvěcený technologiím, bílým plážím, slunečním paprskům, mrakodrapům a atrakcím, které vezmou dech všem malým rošťákům. Dubaj je země zaslíbená unaveným rodičům a dětem, které mají energii na rozdávání. Pojďte se s námi mrknout na výběr toho nejlepšího, co můžete ve městě budoucnosti naservírovat svým ratolestem.

Loco Bear

Loco Bear

Loco Bear locobear.ae

Nejdivočejší krytý zábavní park v Dubaji skrývá 12 atrakcí od virtuální reality, laserové show, lezení po stěnách, skákání na interaktivních trampolínách až po slizovou zónu. Ani dospělí ve světě bláznivého medvěda nepřijdou zkrátka. Uspořádejte turnaj v bowlingu nebo virtuálních šipkách, projeďte se na rolovacím kluzáku a celou krasojízdu zakončete v Loco Lounge, oáze klidu uprostřed akčního dobrodružství. Čekají tu na vás nejoblíbenější pochoutky napříč světovou gastronomií. 

Zájezdy do Dubaje

IMG Worlds of Adventure

IMG Worlds of Adventure, Dubaj

IMG Worlds of Adventure, Dubaj Shutterstock

Vítejte na místě, kde ožívají Marvel superhrdinové a komiksy Cartoon Network. Vzdorujte gravitaci, žasněte nad dinosaury v životní velikosti, zažijte obří horskou dráhu a desítky dalších atrakcí. Oáza zábavy je rozdělena na šest tématických zón, kde budou vrnět blahem nejen milovníci animovaných trháků. Chcete se podívat do tváře Spidermana, Hulka či Thora? Projet se na dinosauřím hřbetě v Lost Valley? Nebo dokázat, že máte pro strach uděláno ve Městě hrůzy? Pak jste v IMG Worlds of Adventure na správné adrese.

MOTIONGATE Dubai

MOTIONGATE Dubai

MOTIONGATE Dubai dubaiparksandresorts.com

Park byl stvořený pro obdivovatele hollywoodských animáků. Atrakce věhlasných studií Columbia Pictures, Lionsgate a DreamWorks Animation však vtáhnou do víru zábavy nejen milovníky ikonických pohádek. Instalace ve stylu Krotitelů duchů, Shreka, Hunger Games, Šmoulí vesnice, postavy z filmů Madasgaskar i nejrychlejší otočná dráha světa? MOTIONGATE je jednoduše místem, kde se plní filmové sny. 

Hatta: Okořeňte si dovolenou v Dubaji dobrodružstvím v srdci hor

Čtěte také:

Hatta: Okořeňte si dovolenou v Dubaji dobrodružstvím v srdci hor

LEGOLAND Dubai

LEGOLAND Dubai

LEGOLAND Dubai Shutterstock

Asi těžko byste ve svém okolí hledali dítě, které nepohltil svět oblíbené barevné stavebnice. V Dubaji najdete obří chrám zasvěcený plastovému fenoménu. Čekají vás horské dráhy, interaktivní hry, závodiště i stavba pomocí robotiky. Dáváte přednost vodě před souší? Navštivte i sousední aquapark Legoland nebo se ubytujte v hotelu, jehož pokoje byly inspirovány řlší legendárních kostiček. 

Play DXB

Play DXB, Dubaj

Play DXB, Dubaj visitdubai.com

Dvě podlaží napěchované zábavou, září neonů a virtuální realitou. V největším tématickém krytém hřišti světa zažijte imaginární projížďku na Burj Khalifa, svět pod hladinou i virtuální bitvy. Skákací hrady, prolézačky a skluzavky potěší i ty nejmenší. Vstup je zdarma a platíte pouze za vybrané zážitky. 

Dovolená v Dubaji

Real Madrid World

Real Madrid World

Real Madrid World realmadridworld dubai tickets

Místo je ztělesněním splněného snu všech milovníků špičkového fotbalu. Objevte první zábavní fotbalový park světa, kde se z fanoušků stávají hráči. Je libo interaktivní expozici z dějin ikonického klubu, prohlídku slavných trofejí či možnost zahrát si po boku Cristiana Ronalda?

Cestujte bez obav: Nabízíme komplexní cestovní pojištění

09.10.2024 Invia

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín