Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Když vás slaná voda omrzí aneb 5 aquaparků pro celou rodinu

Rodina v aquaparku

Rodina v aquaparku Shutterstock

Máte doma malého raubíře? Pak asi víte, že po jeho narození dostala dovolená zcela jiný rozměr. Největším oříškem už není jen výběr destinace, ale také aktivit, které budou bavit vaše ratolesti i vás. Rozhodli jsme se vám usnadnit práci a přinášíme výběr těch nejlepších aquaparků v oblíbených prázdninových destinacích. Udělejte svým malým pokladům radost, tady se nudit určitě nebudete!

Dubaj: Atlantis Aquaventure

Atlantis Aquaventure, Dubaj

Atlantis Aquaventure, Dubaj aquaventureworld.com

Možná jste zaregistrovali, že futuristická Dubaj si libuje v mnoha světových prvenstvích. Jedno z nich se týká i světa skluzavek a tobogánů. Vodní svět Atlantis je největší aquapark světa a na prozkoumání všech jeho atrakcí vám jeden den nejspíš stačit nebude. Jsou libo tobogány, skluzavky, divoká řeka, skákání z útesu, surfování, obří akvárium nebo snad plavání s delfíny a lachtany? Pak račte vstoupit do pohádkového vodního království, kde není nic nemožné.

Tip Invia: Kupte si vstupenky na zábavu s delfíny a získejte zvýhodněné vstupné do akvária i celodenní vstupenku do Atlantis Aquaventure zdarma.

Zájezdy do Dubaje 

Bulharsko: Nessebar

Aquapark Nessebar

Aquapark Nessebar aquaparknessebar.bg

Pokud se chystáte s dětmi do Bulharska, rozhodně si nenechte ujít největší skluzavkový vodní skvost v zemi. Místo se nachází v blízkosti oblíbeného Slunečného pobřeží a o vaši pozornost se tu bude prát více než 40 atrakcí, včetně 2 řek a 5 bazénů. Těšit se můžete i na takové lahůdky jako Tsunami, raftingovou skluzavku či unikátní surfařský bazén.

Tip Invia: Vodotěsný náramek, který dostanete u vstupu, si můžete nabít libovolnou částkou a platit s ním v mnoha zdejších restauracích. Odpadá tak potřeba nosit s sebou peněženku.

Zájezdy do Bulharska

Španělsko: Aqualandia

Aqualandia, Španělsko

Aqualandia, Španělsko aqualandia.net

I temperamentní Španělé mají rádi vodní kratochvíle. Důkazem je Aqualandia napěchovaná hromadou mokrých zážitků pro malé i velké. V komplexu si můžete vybírat atrakce dle libosti nebo absolvovat některou ze tří tras v závislosti na věku. Čekají vás umělé vodní peřeje, bazén s vlnobitím, vodopády, skluzavky, obří tobogány, vodní jeskyně a mnoho dalšího.

Tip Invia: Vstupenku si můžete koupit předem online a pokud milujete zvířata, využijte i společného zvýhodněného vstupu do zvířecího parku Mundomar.

Zájezdy do Španělska

Turecko: Alanya Aquapark

Alanya Aquapark, Turecko

Alanya Aquapark, Turecko alanyaaquapark.com

Vyčleňte si jeden den tureckých prázdnin pro vodní dobrodružství. Najdete tu 22 tobogánů všech tvarů a velikostí, vlnobití, umělý rafting i skluzavky. Vydanou energii doplníte v některé z mnoha restaurací a užijete si i kino, kde promítají nejnovější trháky. Místo se nachází jen 5 minut chůze od nádherné pláže Kleopatra v Alanyii. Sečteno, podtrženo, dovolenková zábava může začít!

Tip Invia: V letních měsících si v aquaparku každé odpoledne užijete i pěnovou párty, kde se můžete zhoupnout v bocích do rytmu nejnovějších prázdninových hitů.

Zájezdy do Turecka

Rhodos: Water park

Water park Rhodos, Řecko

Water park Rhodos, Řecko water-park.gr

I oblíbený řecký ostrov Rhodos, se může pochlubit komplexem plným tobogánů a vodního veselí. Až se nabažíte pláží a azurového moře, nechte se vtáhnout do světa skluzavek, bazénů, líné řeky, dětských hřišť i pirátských lodí. Jisté je jedno, za tenhle výlet si vysloužíte titul nejlepších rodičů v galaxii.

Tip Invia: Vstupenky kupte online a využijte slevy pro rodiny, skupiny i možnost několikadenního vstupu za zvýhodněnou cenu.

Zájezdy na Rhodos

21.06.2024 Invia

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín