Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sexy dovolená: S cizí ženou v cizím pokoji

Swingers dovolená v cizím obětí

Swingers dovolená v cizím obětí Shutterstock

Každý má jinou představu o dovolené, to je jasná věc. Milovníci tepla pojedou k moři, aktivní sportovci do hor a odvážní sexuchtivci zamíří do swingers hotelu. Ano, i takové hotely už se v nabídce cestovních kanceláří objevují a stejně jako hotely pro gaye, lesby či zamilované páry, jsou velmi žádané.

Cestování znamená především objevování. Ať už jde o objevování cizích krajin, odlišných kultur, přírodních krás, rozmanitosti lidstva či překvapivých hlubin sebe sama. Při toulkách světem bývají lidé odvážnější, proto mají kuráž okusit nepoznané. Pokud tedy nejste vyloženě puritán, možná svou příští dovolenou zkusíte okořenit něčím dosud nepoznaným i v oblasti sexu. Anebo vám manželství funguje už mnoho let i díky tomu, že si vzájemně dovolíte střídat partnery a pak je swingers hotel jasná volba.

Swingers hotely

Swingers dovolená stojí za vyzkoušení

Swingers dovolená stojí za vyzkoušení Shutterstock

Takový hotel najdete v nabídce většinou pod označením adults only, ovšem ne každý takový hotel je samozřejmě pro vás ten pravý. Swingers hotely bývají často naturistické. Bez šatů je možné chodit v jejich areálu téměř všude, kromě restaurací nebo diskoték. Tančící naháči by ostatně pravděpodobně vypadali poněkud nepatřičně. 

Sexy dovolená pro vás: Swingers hotely 

To, že se ubytujete ve swingers hotelu vás samozřejmě nezavazuje k tomu, abyste za týden vystřídali všechny jeho ložnice (potažmo hosty). Nicméně můžete počítat s tím, že vám přijde nabídka na výměnu partnerů na sex (pokud ji neučiníte vy sami). Stejně tak můžete, ale nemusíte, navštívit swingers party pořádané v hotelu. Buďte ale připraveni i na to, že v některých odvázanějších hotelech můžete narazit na pár oddávající se milostným hrátkám veřejně. Swingeři mají zkrátka rádi publikum.

Vášnivé krajiny 

Milostné troj a víceúhelníky nejsou novinkou

Milostné troj a víceúhelníky nejsou novinkou Shutterstock

Tak co, jdete do toho? Pokud vás představa takové sexy dovolené vzrušuje, vydejte se za dobrodružstvím! Ve Španělsku, plném horkokrevných svůdníků, je těchto krásně hříšných hotelů patrně nejvíc. V této krajině je obvykle zvykem, že hotel má pojem swingers i v názvu. Zač se také stydět, že? Podobně jsou na tom v Mexiku, ale pozadu nezůstává ani puritánská Anglie, nejznámější anglický hotel tohoto typu nese název Paradise.

Objevte ráj na zemi: 10 nejkrásnějších pláží světa

Čtěte také:

Objevte ráj na zemi: 10 nejkrásnějších pláží světa

Pokud se vám nechce cestovat daleko za skutečné hranice země, ale chcete jen výlet za hranice všedních dní, pak se můžete ponořit do cizích náručí na některé swingers párty v Česku. Hotely zatím nenajdete, ale klubů je tu požehnaně. Swingers party totiž není žádnou novinkou a už vůbec ne výstřelkem dnešní doby. Počátky vzniku této kratochvíle sahají až ke 2. světové válce. Tehdy bylo pouto mezi americkými piloty AirForce tak silné, že vedlo i ke společnému životu s výměnami manželek.

Bez předsudků

Španělsko je gay friendly

Španělsko je gay friendly Shutterstock

Stejně jako je Španělsko rájem swingerů, je přívětivé také ke gayům a lesbičkám. Grand Canaria, Madrid nebo Barcelona vás v tomto směru překvapí svou otevřeností. V gay friendly hotelech se nemusíte bát uštěpačných poznámek ani nepříjemných nepřátelských pohledů. Navíc budete mít nespočet příležitostí se s někým seznámit, ať už na nuda plážích (nekupujete pomyslného zajíce v pytli) nebo na divokých večírcích.

Víte, kde si užíval milostné hrátky bůh Poseidon?

Čtěte také:

Víte, kde si užíval milostné hrátky bůh Poseidon?

Do gayfriendly hotelu můžete jet i s rodinkou, pokud jste k těmto lidem opravdu friendly. V Barceloně najdete i jiný typ hotelu označený men only, tedy pouze pro muže. Podobné hotely existují i pro lesbičky, často uslyšíte také spojení gay only hotely – ty jsou určeny všem homosexuálním párům.

Pokud vám momentálně jiskří v očích a v hlavě víří divoké fantazie, pak jste na nejlepší cestě vyrazit za svou dobrodružnou dovolenou snů. Nebraňte se tomu. Je vědecky prokázáno, že lidé experimentující v sexu jsou mnohem spokojenější a šťastnější než ti, kteří se své touhy snaží krotit.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín