Hned u vleků-výborné. Pokoje slušné - topilo se dobře. V koupelně teplota spíše jako ve spíži. Závěrečný den: příkaz soudružky o vyklizení pokojů hned ráno po snídani, že je musí připravit pro další hosty. V té době už však známa informace, že další hosté přijedou až za čtaři dny. Nakonec podlehla argumentům, že přece ještě celý den lyžujeme a minimálně děti je třeba umýt a převléknout, jelikož poté pojedeme celou noc domů. Rozum zůstává stát.
O půlnoci nám zastavila hudbu, nikdo to nežádal a pokusila se nám organizovaně odpočítat půlnoc na sekundu přesně dle TV Nova, nikdo to nežádal a ještě k tomu se jí to podařilo o tři minuty před půlnocí-přesně.
Strava
Snídaně bez možnosti výběru. Pouze to co bylo na talíři a každý den stejné. Působilo to velmi lacině. Tendence ušetřit každou korunu, avšak dle mého názoru ve výsledku naprosto kontraproduktivní i pro zainteresovaného podnikatele.
Večeře jen jedni jídlo, bez možnosti výběru. Až na první večeři jídlo chutné. Kuchař dobrý, toho si nechte :-)
Krátká doba pro odběr snídaně či večeře. Pouze 60 minut.
Obsluha neprofesionální. Neumí říct prosím, děkuji, ráno pozdravit atd.
Měl jsem často pocit, že jsem na pionýrském táboře ROH, ne na zasloužené dovolené za 12 tis. na osobu za pět dní a nocí čistého pobytu.
Zážitek: Snídaně se vydávala od 8 do 9 hod. V čase za dvě minuty devět jsem požádal o jablečný mošt, který již nebyl k dispozici. Paní mi oznámila, že je prý už po deváté a nic mi nevydá. Když jsem se ji zeptal, jestli si ze mě dělá legraci, tak nahodila obličej, že se musí podívat, někam prý do sklepa, jestli ještě mají. Za dvě minuty nápoj přinesla, ale nač ty orace. Muselo se opakovaně žádat, ať ještě přinesou kávu, čaj, jablečný mošt. Ptám se, proč musí host klepat na kuchyni, že si hosté nemají co nalít do hrnku či skleničky. Proč, když si příjde nalít mošt pět lidí k vydávacímu stolu, tak je tam půl litru v jednom džbánku, dalších pět prázdných a každý host si naleje jen dva hlty, jelikož je mu trapné, vzít si ceou skleničku, když je tak málo a za ním stojí ještě pět lidí. Nemělo by být trapně spíš tomu, kdo to má na zodpovědnost?
Silvestr: V hotelovém baru jako za socializmu. Slané arašídy, slané brabůrky, slané tyčinky, Ryzlink vlašský - nízké kategorie - kyselý-nepitelný, bohemka a nějaká dvě laciná italská vína. No tak si nesu ke stolu nějaké ty sýry, olivy, suché salámy, nějaké to víno které se dá pít i s požitkem.
Paní soudružka mě zastaví, že ať s tím jdu na pokoj. Krátké vysvětlení z mé strany, že kombinace kyselá a slaná (Ryzlink vlašský jakostní a brambůrky) mě fakt moc nejdou a ona nic jiného nenabízí, směle odkráčím ke svému stolu i s vlastním proviantem. Nakonec naše dvojice a další dva páry, srávíme v šestici skvělý a bohatý Silvestr, nikoliv však díky hotelové nabídce.
Celkový dojem
Lyžování skvělé-zde je však jedno s kterým organizátorem člověk jede. Hotel hned u vleků, což je výborné. Hotel přijatelný. Služby a profesionalita personálu a nějaké to myšlení, že jsem zde přece pro hosta a díky hostovi mám i plat, že host si sem přijel užít na dovolenou-nulové. Zřejmě chybí zkušenost s jiným způsobem myšlení, ale po dvaceti letech od 89-tého?
Paní delagátka v pohodě - komunikativní. Věděla co a jak, kam jít ve městě atp.