Dovolená bez starostí s platbou na třetiny. Invia nabízí výjimečnou akci

Potřebovali byste načerpat energii u moře, ale hodilo by se vám rozložit si platbu do více měsíců bez jakéhokoli navýšení? U cestovní agentury Invia díky akci Dovolená na Třetinu můžete při koupi pobytu uhradit jen jednu třetinu ceny a další dvě části doplatit později. Zbylá částka se navíc proplatí automaticky, takže se nemusíte o nic starat a jen se těšit na dovolenou, a také na kredit v hodnotě 1000 Kč na nákup jakéhokoli produktu při využití platební metody Skip Pay.

Už nemusíte platit za zájezd celou částkou naráz. Stačí si vybrat zájezd v hodnotě od 3 000 do 100 000 Kč, v košíku zvolit jako platební metodu Platba na Třetiny od Skip Pay a zaplatit první třetinu platební kartou. Bez navýšení a bez komplikací. „Skip Pay patří do rodiny ČSOB a nabízí bezpečné moderní platební metody, včetně Nákupu na Třetinu,“ vysvětluje za agenturu Invia Jiří Rippel, Head of Business Development. „Větší výdaj za dovolenou si klienti mohou pohodlně rozdělit, takže je pro ně dovolená u moře dostupnější. Díky naší spolupráci se Skip Pay je platba jednoduchá, a hlavně naprosto bezpečná, bez jakéhokoli navýšení nebo poplatků,“ dodává Rippel.

A jak přesně Nákup na Třetinu funguje? Jednoduše si vyberte svůj zájezd u největší cestovní agentury Invia a při platbě zvolte „Nákup na Třetinu“. První část z celkové ceny zaplatíte ihned platební kartou online, druhá třetina se vám automaticky strhne za 30 dnů a poslední část za 60 dnů. Nemusíte tak na nic myslet, ani si dělat starosti s tím, že byste na další platby mohli omylem zapomenout.

“Celý proces jsme navrhli tak, aby s ním klient nemusel mít nejmenší starost. Je jednoduchý, transparentní, bezpečný a tím, že je bez poplatku, tak i férový. O platbě každé třetiny je klient informován dopředu, takže se nemusí bát, že by platbu neměl pod kontrolou,” zmiňuje Tomáš Krásný, marketingový ředitel Skip Pay.

Další příjemné překvapení přistane po několika dnech zákazníkům v e-mailové schránce. Pokud využijete nákup zájezdu na Třetinu do konce srpna, získáte navíc i bonus 1000 Kč na jakékoli příští nákupy. Pokud si u Skip Pay založíte účet na zkoušku, můžete bonus využít na další objednávku, v účtu Plus si pak můžete o tisíc korun snížit celé měsíční vyúčtování.

Publikováno: 19.07.2023