Obdarujte své blízké vánočním poukazem od cestovní agentury Invia

Vybrat ten pravý vánoční dárek není jednoduchá disciplína. Ať už vám často chybí inspirace nebo neradi trávíte čas v přelidněných nákupních centrech, Invia nabízí elegantní řešení, kterým své blízké zaručeně potěšíte. Dárkovým poukazem na dovolenou s cestovní agenturou Invia můžete obdarovat celou rodinu, přátele nebo dokonce i vaše kolegy v práci.

Na zážitky na cestách se jen tak nezapomíná. Výlet za poznáním či odpočinkem je proto jedním z nejlepších dárků. Poukaz můžete nechat vystavit na jakoukoli částku od 500 Kč a využít ho lze jak na celý zájezd, tak jen na dopravu, ubytování nebo další služby, které agentura Invia nabízí. Voucher platí celé 2 roky, obdarovaní budou mít spoustu času vybrat si svůj cestovatelský zážitek podle svého gusta.

Poukaz je navíc ideální i pro všechny opozdilce, kteří řeší vánoční dárky na poslední chvíli. Po zakoupení na webu invia.cz si ho můžete jednoduše stáhnout a vytisknout na své tiskárně. Nebude tak pro vás pozdě ani na Štědrý den. Pokud však nákup stihnete dříve, můžete si voucher nechat zdarma zaslat poštou nebo si jej vyzvednout na pobočce v dárkovém provedení na kvalitním papíře.

Pokud už víte, komu by vánoční poukaz udělal radost, navštivte web invia.cz/poukaz a vyberte si jeden z grafických designů. Poté stačí jen zadat částku, napsat věnování a už se jen můžete těšit, jak váš dárek plný zážitků rozzáří o Vánocích oči vašich blízkých!

Publikováno: 05.10.2023