Invia se spojila s Discover Cars a přináší lednovou 10% slevu na rezervaci auta v místě dovolené

Možnost vypůjčit si na dovolené auto a svobodně objevovat další kouty dané destinace dává pobytu v zahraničí nový rozměr. Pokud by se vám vůz na příští dovolené hodil, vyberte si zájezd u cestovní agentury Invia. Díky jejímu novému partnerství s přední službou pro rezervaci aut Discover Cars si můžete snadno vypůjčit jedno ze 2 milionů vozů ve 150 zemích světa a od 1. do 31. ledna navíc s 10% slevou.

Online platforma pro pronájem automobilů v Evropě Discover Cars vyhrála čtyřikrát za sebou cenu World Travel Tech Awards za nejlepší webovou stránku pro rezervaci pronájmu automobilů. Díky ní je vám jednoduše k dispozici přes 500 půjčoven vozů ve více než 10 tisících lokalitách po celém světě a 2 miliony jejich automobilů. Ať už vaše cesta s agenturou Invia povede kamkoli, snadno si tak na intuitivní a uživatelsky přívětivé platformě zarezervujete auto pro své výlety, a to i více než půl roku dopředu. A pokud by vašim cestovním plánům něco vpadlo do cesty, objednávku auta můžete bezplatně zrušit až do 48 hodin před domluveným vyzvednutím.

Partnerství dvou předních hráčů, největší české cestovní agentury Invia a oceňované platformy Discover Cars, tak usnadní všem milovníkům cizích krajin plánování jejich dovolené a během prosince i příjemně ušetří jejich finance. „Jsme rádi, že můžeme našim klientům nabídnout služby tak spolehlivého partnera, jako je Discover Cars, a že během ledna můžeme jako benefit našim zákazníkům nabídnout i příjemnou 10 procentní slevu na rezervaci vozu v jedné z jejich partnerských půjčoven,“ uzavírá Jiřina Ekrt Jirušková, tisková mluvčí cestovní agentury Invia.

Publikováno: 11.12.2023