Darujte zážitek: Poukaz na dovolenou jako dokonalý svatební dar

Chystáte se letos na svatbu a přemýšlíte, čím byste mohli novomanžele opravdu potěšit? Zapomeňte na klasické dárky a věnujte nezapomenutelný zážitek. Co by mohlo být lepším startem do společného života než dobrodružství na nejromantičtějších místech světa?
S dárkovým poukazem cestovní agentury Invia můžete novomanželům nabídnout svobodu výběru ze široké nabídky českých i zahraničních zájezdů, které osloví i ty nejnáročnější cestovatele.

 

Nechte novomanžele objevovat tajemné uličky starobylých měst, relaxovat na bílých plážích u tyrkysových moří nebo poznávat exotické kouty světa. Dárkový poukaz cestovní agentury Invia, dostupný v libovolné hodnotě od 500 korun, umožní vybrat tu nejlepší variantu zájezdu z nabídky více než 250 renomovaných cestovních kanceláří z České republiky, Slovenska, Polska a německy mluvících zemí. Poukaz platí dva roky a lze jej využít na libovolný typ zájezdu. Romantický eurovíkend nebo exotická dovolená? Možnosti jsou nekonečné!

 

Potěšte novomanžele zážitkem, který si budou pamatovat navždy. Při online zaplacení kartou máte poukaz okamžitě k dispozici. Pokud si vyberete papírovou verzi, poštovné máte zdarma. Pro více informací a nákup navštivte www.invia.cz.

Publikováno: 29.04.2024